Menu Sluiten

13 juni Open Huis van Muziekschool Klankrijk Drenthe – Livestream op Youtube!

Op zaterdag 13 juni om 15.00 uur brengt Muziekschool Klankrijk Drenthe haar open huis met een livestream via haar eigen kanaal op YouTube!

Coördinator Henk Lansink: ”Nu door de Corona maatregelen het Open Huis van Muziekschool Klankrijk Drenthe dit jaar niet ‘fysiek’ kan doorgaan, willen we ons  cursusaanbod dit jaar via een livestream presenteren. Dit biedt een mooie mogelijkheid om veel te laten horen van de muziek die onze leerlingen leren maken.”

Vioolleerlinge Sanne Foto (c) Henk Lansink

De muziekdocenten van Klankrijk Drenthe vertellen iets over het instrument waarop zij lesgeven. Zo kan er kennis gemaakt worden met het instrument en met de docent. Het varieert van piano, accordeon en keyboard tot gitaar en harp, en van dwarsfluit, koperblaasinstrumenten en blokfluit tot viool en cello. Leerlingen en docenten zullen van zich laten horen in kleine optredens. Ook wordt er verteld over de cursussen en samenspeelmogelijkheden. Via de chat is het mogelijk om direct te reageren en vragen te stellen. Belangstellenden kunnen ook altijd rechtstreeks contact opnemen met de docenten via de website van Klankrijk Drenthe. Het belooft een gevarieerde uitzending te worden!

Muziekschool Klankrijk Drenthe biedt muzieklessen en cursussen aan in de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Midden Drenthe,Noordenveld en Tynaarlo. Alle docenten hebben een afgeronde conservatoriumopleiding en ruime ervaring in het lesgeven op hun instrument.

De livestream op YouTube (kanaal: Klankrijk Drenthe) zal ook te vinden zijn via de Facebookpagina en via de website www.klankrijkdrenthe.nl. Na de uitzending lijft de stream beschikbaar op YouTube en op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.