Menu Sluiten

Adverteren

Voordelen van adverteren bij Omroep Assen

Bij ons adverteert u op stedelijk én regionaal niveau. Dat betekent dat u gericht kunt inspelen op de doelgroep en uitzend gebied tegen relatief lage kosten. Ruim 340.000 aansluitingen ontvangen Omroep Assen via verschillende providers. Een actuele zenderoverzicht vind u hier. Dit is een groot deel van de provincies Drenthe en Groningen (inclusief de stad Groningen). Een enorm bereik dus!

Omroep Assen is altijd en overal te bereiken. Op internet via Facebook en onze website.

Ontvangstgebied Omroep Assen:
ontvangstgebied Omroep Assen

Advertentiemogelijkheden
Bij ons kunt u adverteren op radio, televisie, internet. We kunnen eigen producties op maat voor u maken. Neem hiervoor contact op met ons voor onze maatwerkoplossingen.

Wanneer en waar wilt u adverteren?
De keuze waar en wanneer u adverteert hangt af van uw doelstelling. Denk bijvoorbeeld aan naamsbekendheid vergroten, imagoverbetering door u te verbinden aan een bepaald programma. Een greep uit onze mogelijkheden:

Crossmediaal adverteren
Een combinatie van radio, televisie, internet. Deze variant wordt veel ingezet als er in een korte periode veel exposure moet komen. Via een combinatie van deze media bereikt u de consumenten op alle fronten, ook hier maken wij voor u een passende campagne tegen een gunstig tarief.

Adverteren per medium
Wilt u alleen adverteren op de radio? Of alleen een banner op de website? Wellicht wilt u alleen op de kabelkrant? Alles is mogelijk.

Programmasponsoring
Ga recht op uw doelgroep af en verbind uw bedrijfsnaam exclusief aan een programma. Denk hierbij aan een commercial aan het begin en eind van het programma. “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…” Tegen lage kosten lift u mee op de populariteit en imago van het programma.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de advertentiemogelijkheden? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u info@omroepassen.com.