Wilt u Energie besparen? Kom naar de Energie-bespaarmarkt op 26 november

Inwoners van Assen die benieuwd zijn naar de mogelijkheden om te besparen op hun energierekening kunnen op maandag 26 november vanaf 19.30 uur terecht op de gratis toegankelijke energie-bespaarmarkt in Hotel Assen (Van der Valk). De gemeente Assen organiseert deze markt samen met het Drents Energieloket. De bespaarmarkt staat in het teken van het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in de woning.  

Tijdens de bespaarmarkt krijgt u informatie over de diverse isolatiemogelijkheden voor uw woning. Aanwezige bedrijven geven informatie op het gebied van isolatie (bodem, vloer, gevel, dak en beglazing) en duurzame verwarming. Ook is er informatie over de kosten en opbrengsten van de diverse maatregelen en hoe die maatregelen kunnen worden gefinancierd.

     Het Drents Energieloket is aanwezig voor onafhankelijk advies. Energie besparen zorgt voor een lagere energierekening, comfortabeler wonen en mogelijk een hogere waarde van het huis.

Gratis energieadvies     De gemeente Assen wil particuliere woningbezitters graag stimuleren om hun woning te verduurzamen. Daarom biedt de gemeente particuliere woningbezitters een energieadviesrapport aan ter waarde van 250,- euro. Sinds vorig jaar kunnen ook particuliere bezitters van monumentale woningen een energieadviesrapport van 250,- euro krijgen. Tijdens de bespaarmarkt kunt u hiervoor een bon ophalen bij de stand van de energieadviseurs om dit advies te laten uitvoeren.

Drent zit er warmpjes bij     De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.