VROLIJK ZOMERFESTIVAL ‘BIRDS’ VOOR KINDEREN IN AZC’s

Stichting WOLKENTHEATER organiseert het zomerfestival BIRDS in AZC’s in Zweeloo, Assen en Emmen. Het theatergezelschap bezorgt vluchtelingenkinderen al 25 jaar in de zomervakantie een vrolijke dag.  

Foto © Aangeleverde foto

BIRDS
Het ZOMERFESTIVAL van het WOLKENTHEATER is een openluchtevenement met theater, activiteiten, tentjes en vlaggetjes in vrolijke kleuren. Dit jaar is het thema BIRDS. Vogels zijn voor kinderen inspirerend en spreken tot de verbeelding. Het WOLKENTHEATER organisert rond het thema verschillende kunstzinnige en sportieve workshops. Aan het eind van het festival spelt het gelezschap de nieuwe theatervoorstelling BIRDS met gigantische vogelpoppen. Het evenement eindigt met een vrolijke zomerdisco voor alle aanwezigen, waarbij limonade en koekjes niet ontbreken.

WOLKENTHEATER
Het WOLKENTHEATER speelt al 25 jaar met passie, betrokkenheid en overtuiging theatervoorstellingen voor vluchtelingenkinderen. In de zomervakantie organiseert de stichting op tientallen AZC’s het ZOMERFESTIVAL, zodat ook deze kinderen plezier maken en zorgeloos kunnen genieten. De stichting krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties. Meer over het gezelschap vindt u op wolkentheater.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.