Voorverkoop consumptiemuntjes Preuvenement

Op 26 & 27 augustus wordt in de Gouverneurstuin in Assen de zomervakantie waardig afgesloten, en het nieuwe culturele en culinaire seizoen geopend met het Preuvenement.

Vanaf 12 augustus gaat de voorverkoop van de consumptiemuntjes van start. Er worden 10.000 muntjes verkocht, en op = op. De consumptiemuntjes kosten tijdens het Preuvenement €1,25 per stuk of 9 muntjes voor €10,-.

Preuvenement

Foto © Sake Elzinga

Het Preuvenement Assen biedt haar bezoekers een voorproefje van het komende culinaire en culturele seizoen. De deelnemende restaurants serveren bijzondere gerechten die komend jaar op de menukaart staan of gerechten die de filosofie van het restaurant uitstralen. Ondertussen maken de vele culturele instanties in Assen het programma voor komend seizoen bekend. Kortom; met een drankje in de ene hand en een hapje in de andere kunnen de bezoekers genieten van allerlei acts van formaat, zoals Niels Geusebroek, Ricky Koole (beide artiesten zijn komend seizoen te zien in De Nieuwe Kolk), Sue the Night, Niels Geusebroek en Rilan & The Bombardiers en nog veel meer. De drankjes en hapjes worden op het Preuvenement betaald met consumptiemuntjes, en laat nou net daarop vanaf 12 augustus een flinke korting gelden!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*