VERTELCAFÉ Assen met Midwinterverhalen

Op zondag 16 december is er weer een Vertelcafé in Podium Zuidhaege, met een aantrekkelijk programma voor iedereen die er even uit wil op de zondagmiddag.

Het thema is dit keer: “Midwinterverhalen”; hartverwarmende verhalen voor de koude en donkere dagen van het jaar. Verhalen in de sfeer van kerst, vol wonderen en eenvoud. Verhalen van ver en dichtbij.
Dit keer met o.a. gastvertellers Kaj van der Plas en Herman Kruize.

Foto © Aangeleverde foto

Kaj van der Plas is verteller, schrijver/copywriter en dominee. Een leven rondom taal en verhalen dus. Met een jarenlange vertelervaring. Het verhaal dat hij wil delen, is een eigen bewerking,gebaseerd op het Keltische midwinterfeest Imbolc. Een feest vol verlangen naar het doorbreken van warmte.

Herman Kruize is afgestudeerd aan de Vertelacademie. Hij is o.a. ieder jaar te beluisteren op het Rapaljefestival. Engbert de Leeuw begeleidt zijn verhaal op de Keltische harp.
Tussen de verhalen speelt Yvonne de Witte op de fluit.

Het Vertelcafé vindt plaats in het gezellige theatercafé van Podium Zuidhaege, waar natuurlijk ook iets te drinken kan worden besteld.

We beginnen om 15.00 uur. De entree is gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie en opgave: Jeanet Landman (verhalenvertelster en organisatie Vertelcafe); 06 13590459 of jestola@xs4all.nl

 

Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen

www.podiumzuidhaege.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.