Tarieven huwelijksvoltrekkingen aangepast aan de laatste ontwikkelingen

Begin 2015 heeft de raad besloten de mogelijkheid om te trouwen te verruimen tot 20.00 uur ’s avonds. Dit geldt ook voor de zaterdagen en zondagen. De verruimde huwelijkstijd  van 17.00 uur tot 20.00 uur geldt alleen voor externe locaties.

Voor de verruimde huwelijkstijd van 17.00 uur tot 20.00 uur moet het extra tarief nog formeel door de raad worden vastgesteld. In oktober 2015 is de raad akkoord gegaan met de invoering van huwelijken met beperkte faciliteiten tegen een gereduceerd tarief. Ook voor deze nieuwe vorm van huwelijksvoltrekking moeten de leges nog door de raad worden vastgesteld.

HuwelijkAssen

Het college stelt de volgende tarieven voor. Een bedrag van € 215,- voor de voltrekking van een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Dit tarief geldt van maandag t/m vrijdag  tussen 17.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Het tarief voor een huwelijk of geregistreerd partnerschap met beperkte faciliteiten, een eenvoudige huwelijksvoltrekking, is vastgesteld op € 130,-.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.