Stichting Education Warehouse en De Groeiplek in Assen organiseren samen een eenmalig innovatie event!

Stichting Education Warehouse en De Groeiplek in Assen organiseren samen een eenmalig innovatie event voor iedereen die denkt aan, net start met of betrokken is bij de opstart van, een eigen bedrijf, nieuw project of stichting.

Anders dan in de theorie blijken innovaties zich in de harde praktijk zelden te ontpoppen tot een succes. Laat staan tot het gedroomde succes dat de uitvinder onwillekeurig voor ogen staat.

Foto © Aangeleverde foto

Er wordt bij innovatie in het algemeen meer kapitaal, energie en reputatie vernietigd dan dat er aan waarde gecreëerd wordt. En wat te denken van de aanslag op het huiselijke geluk die dat vaak met zich meebrengt.

Of een innovatieproject kans van slagen heeft en of het toekomstbestendig is, wordt tijdens de “fuzzy front end” fase bepaald. In deze vroege fase is alles nog wat ongedefinieerd en moeten er door de innovator op creatieve wijze kennis, materialen en arbeid bij elkaar gescharreld worden; simpelweg, omdat er (nog) geen of veel te weinig geld voorhanden is.

Hoe leg je vervolgens de verschillende bijdragen op een rechtvaardige manier vast? Hoe kunnen we al heel snel en zonder dat dit veel geld kost en tot ruzie leidt, bepalen of we door moeten zetten of juist beter kunnen stoppen met het project? En als we doorgaan, hoe verbetert de kans van slagen en hoe krijgen we een betere grip op het budget en de planning?

Met de in de praktijk door innovatie sherpa Boudewijn B. Klaversteijn ontwikkelde Winnovatie methode (wezenlijke innovatie) worden een aantal structurele problemen op organisatorisch, relationeel, technisch en/of financiëel gebied waarmee Start-Ups te kampen hebben tijdens de vroege ontwikkelingsfase, opgelost. 

Bent u geïnteresseerd in innovatie in de praktijk of in een of andere rol betrokken bij Start-Ups, kom dan naar Winnovation waar Boudewijn inzicht geeft in de praktijk van het innoveren en hoe zijn methode helpt om succesvol door de eerste fases van een Start-Up te manoeuvreren.

Met Start-Ups wordt in deze context Innovation Centric New Business Ventures bedoelt.

Wanneer: Dinsdag 11-06-2019

Tijd: 13:00 – 17:30

Waar: Strandkiosk Baggelhuizerplas
Baggelhuizen 6
9405 VD Assen

Koop hier je toegangsticket: https://www.dutveul.nl/winnovation of via https://verwoorders.myshopify.com/cart/21009994973243:1?channel=buy_button

Vanaf 15:00 is er een pauze tot 15:30 er is ruimte om de bijeenkomst te verlaten of aan te schuiven.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.