(Sport)massage Marathon in Bovensmilde op 9 februari 2019

In de MFA ‘de Spil’ in Bovensmilde wordt in 2019 op zaterdag de 9e februari een (Sport)massage Marathon gehouden. Deze Massage Marathon wordt uitgevoerd door Gert Koerts, sportmasseur, uit Bovensmilde. De opbrengst van deze Massage Marathon komt geheel ten goede aan KiKa (KinderKankerVrij).

Het is een marathonsessie van 8 uur lang rug massages toepassen van 8:00 uur tot 16:00 uur.

Foto © Aangeleverde foto

Het evenement is mede georganiseerd door samenwerking van diverse organisaties, bedrijven en deelnemers met verschillende disciplines zoals o.a. boksen, motorcross (wmx), poseer clinic, voetbal, rivals bootcamp etc.
En natuurlijk Gert Koerts, de sportmasseur uit Bovensmilde, die bekend is als beste sportmasseur van Nederland in 2018.
Gert ziet het als een uitdaging en doet het puur voor het plezier en hoopt op een uitstekende opbrengst voor KiKa. “Het is jezelf uitdagen, net als bij mensen die een marathon lopen bijvoorbeeld.”

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker.
Op dit moment geneest 75% van deze kinderen.

Dat moet en dat kán beter.

Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%.
KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.
Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Het is de bedoeling om op zaterdag 9 februari 2019 in 8 uur tijd zoveel mogelijk mensen per 15 minuten te masseren tegen een vaste vergoeding van 10 euro wat in het geheel aan KiKa geschonken wordt.
De (Sport)massage Marathon is uniek en wordt alleen in Bovensmilde gehouden.

(Sport)Massage Marathon voor KiKa

Iedereen is van harte welkom om een weldadige massage voor KiKa te beleven. Voor 15 minuten een rug massage tegen een vergoeding van 10 euro.

Mocht u onverhoopt verhindert zijn dan kunt u ook een donatie schenken aan KiKa via www.actievoorkika.nl via zoekopdracht invullen: SportmassageMarathon. De gehele opbrengst van 9 februari aanstaande zal aan KiKa gedoneerd worden en het totaal bedrag is te zien op social media en via een persbericht.

Ben Tingen, Nederlands kampioen boksen, zal een clinic geven in de sporthal van de MFA.

Verder heeft de bekende voetballer van BSVV; Marten Homan aangegeven in de ochtend een voetbal clinic te verzorgen in de sporthal.

Shirley Meijer zal deze dag een poseer clinic geven voor deelnemers vanaf 16 jaar. Kom in strakke sportkleding en neem je hakken mee. Dit zal doorgang hebben via inschrijving.   Geef je op via t.elders@hotmail.com. Deze clinic zal doorgang vinden bij voldoende opgave.

Dennis Meijer zal een rivals bootcamp clinic verzorgen voor alle leeftijden, jong en oud. Ook dit zal via inschrijving plaats vinden. Geef je op via t.elders@hotmail.com. Deze clinic zal door gang vinden bij voldoende opgave.

Demi Goezinnen, WMX (Wereldkampioenschap Motorcross) biedt iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen over haar motor en motorcross evenementen in een ‘meet and greet’.

Tevens is er de mogelijkheid om met de aanwezige sporters op de foto te gaan. Tegen een kleine vergoeding (t.b.v. KiKa) is de mogelijkheid aanwezig om de foto digitaal toegestuurd te krijgen.

DJ Gerrit zal de muzikale omlijsting verzorgen, met o.a. muziek van Goud van Oud, Puur Hollands en de top 40. Een drankje (koffie/thee/limonade) is verkrijgbaar in de MFA ‘de Spil’.

WAAR EEN KLEIN DORP GROOT IN KAN ZIJN!  

                                                    

Foto © Aangeleverde foto

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.