Sander ten Bosch nieuwe directeur-bestuurder Stichting TT Week Assen

De stichting TT Week Assen is verheugd met de aanstelling van Sander ten Bosch als nieuwe directeur-bestuurder. Hij heeft het festival, onder de vlag van de Gemeente Assen, sinds 2015 georganiseerd en was voor het oprichten van de Stichting TT Week Assen al benoemd tot interim-directeur-bestuurder.

Onder zijn leiding heeft het festival de afgelopen jaren een aantal significante ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is er de samenwerking gezocht met de horecaondernemers uit de binnenstad, geëxperimenteerd met het aantal festival dagen, de motor weer volop aanwezig in het programma, ruimte gegeven voor het testen van innovaties door de verbinding met Innofest, zijn er nieuwe publiekstrekkers opgezet of uitgebouwd waaronder de TT Nightride, Unive4Wheels, het TT Kidsfestival en het imponerende reuzenrad aan de kop van de Vaart.

Voorzitter Berndt Benjamins: “we hebben gesproken met een aantal uitstekende capabele kandidaten. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op Sander vanwege zijn niet te onderschatten kennis van dit specifieke festival. Hij beheerst de productiekant, heeft ervaring in de bestuurstaken, is financieel goed onderlegd en heeft, samen met zijn productieteam, een uitgebreid netwerk opgebouwd.”

Met de benoeming van de Raad van Toezicht afgelopen april en de huidige aanstelling van een directeur-bestuurder is de organisatie klaar om zelfstandig het meerdaagse festival samen te stellen. De Stichting TT Week Assen is verantwoordelijk voor de continuïteit van de activiteiten tijdens de jaarlijkse TT Week, waaronder de TT Kermis en het TT Festival.

Deze activiteiten houden nauw verband met de jaarlijkse MotoGP races op het Asser TT Circuit. Focus voor de komende editie is het, naast het aan de achterkant opzetten van een gestroomlijnde zelfstandige organisatie, ontwikkelen van een duurzaam festivalconcept waarbij samenwerking met de binnenstad en huidige partners zeer belangrijk blijft.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.