OpAssen, zijn alle deelnemers aan de TRZ wel op de hoogte?

Raadsleden vragen                     

De Toeristisch Recreatieve Zone (TRZ) is veel in het nieuws. In dat gebied bij het TT circuit komen mogelijk het FOC en ICE-world, dat geen subsidie krijgt van de provincie. En daarnaast zijn er nog meer investeerders en plannenmakers. De gemeente Assen wil haast maken. Mogelijk iets teveel haast.

Egbert Prent (OpAssen) spreekt over “haastige spoed is zelden goed.” Het college wil voor de zomer een actueel beeld van de ontwikkeling van de TRZ en dat delen met de raad. Het college heeft van één en ander melding gemaakt in de media. “Tot onze verbazing, zegt Egbert Prent, laat TT Hotel Vastgoed ons weten niet in de plannen gekend te zijn of gehoord.”

Kortom, OpAssen vraagt zich af wat is er met de betrokken grondeigenaren is besproken. En wat waren de reacties van de direct betrokkenen? “Het is heel goed dat het college de raad voor het zomerreces wil informeren, maar dat mag niet ten koste gaan van het informeren van de betrokkenen. Voorkom irritatie bij de betrokken ondernemers,” is de oproep van Egbert Prent.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


UA-78147984-1