MEGA SPRINGKUSSENFESTIVAL IN MERCURIUSCENTRUM

Het is zomer in Mercurius! De vakantie is in volle gang en bezoekers van Mercurius kunnen deze zomersferen nog even vasthouden in het Mercuriuscentrum in Assen. Tijdens de zomervakantie hebben er iedere woensdag leuke kinderactiviteiten plaatsgevonden. Zo hebben kinderen al zandtekeningen kunnen maken, suikerspinnen gekregen en voetbalrodeo gedaan.

Om de zomerperiode op een spectaculaire manier af te sluiten, vindt op woensdag 14 augustus het Mega Springkussenfestival plaats! Tijdens dit evenement wordt het Koopmansplein op deze dag compleet gevuld met een tiental gethematiseerde springkussens. Denk hierbij o.a. aan een magische eenhoorn, spannend piratenschip, gevaarlijke draak en een hippe disco. Verder is er de mogelijkheid voor kinderen om glittertatoeages te krijgen. Het evenement vindt plaats van 13:00 – 17:00 uur.

Foto ┬ę Aangeleverde foto

Over Mercuriuscentrum
Mercuriuscentrum is een winkelcentrum in de binnenstad in Assen met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.