Kom naar de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 10 november

Op zaterdag 10 november is er een VERWENDAG voor mantelzorgers. Even uit de sleur en in het zonnetje gezet worden. Het Contactpunt Mantelzorg Assen organiseert de VERWENDAG en zal u verwelkomen. Wethouder Harmke Vlieg opent deze speciale dag voor mantelzorgers.

Activiteiten     Vanaf 11.15 uur kunt u meedoen met verschillende activiteiten, zoals bowlen en oud-Hollandse spelletjes. Er is een informatiemarkt waar u informatie over diverse aspecten rond mantelzorg kunt krijgen. Of u kunt gezellig praten en ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers in het Grand Café.

Lunchbuffet     Vanaf 12.30 uur kunt u genieten van een lunchbuffet. Daarna wordt de dag op een gezellige manier afgesloten. De Molukse band Gaya zorgt voor muziek. Om 15.00 uur is de dag afgelopen.

Opgave     U kunt zich tot en met zaterdag 27 oktober aanmelden voor de Verwendag. Dat kunt u doen via de website www.informelezorgassen.nl (externe link). Heeft u geen internet? Bel dan even naar 085-40 17 321. Dat kan op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Wacht niet te lang met opgeven, want er is plaats voor maximaal 250 mantelzorgers op de Verwendag.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.