Hoe willen Assenaren wonen en werken in het Havenkwartier

In het verleden zijn er plannen ontwikkeld voor het Havenkwartier. Maar door de crisis zijn die in een lade beland en nooit tot uitvoering gekomen. Maar de crisis is voorbij dus worden er nieuwe plannen gemaakt. Plannen waar alle Assenaren en toekomstige bewoners hun zegje over mogen zeggen.

Woonwensenonderzoek     Spreekt het Havenkwartier u aan als woongebied? Wilt u wonen aan het water en wat voor soort woning spreekt u dan aan? Dit zijn enkele vragen uit het woonwensenonderzoek voor het Havenkwartier in Assen. Komende weken brengen gemeente Assen en Makelaardij Lamberink de woonwensen in beeld. Via diverse woonsites en social media worden belangstellenden uitgenodigd om ideeën aan te dragen.

Woon-werkgebied     Het Havenkwartier wordt komende jaren omgevormd van een bedrijventerrein naar een woon-werkgebied: modern en stoer. Vooral het gebied rondom de Havenkade biedt unieke kansen voor eigentijds wonen en bijzondere woonvormen aan het water. Bij de komende herontwikkeling van het Havenkwartier zijn diverse eigenaren in het gebied en ontwikkelaars betrokken. De gemeente nodigt alle partijen binnenkort uit voor de verdere verkenning.  

Belangstellenden kunnen woonideeën en wensen kenbaar maken op www.havenkwartierassen.nl. De opbrengst en daaruit volgende woonprofielen worden betrokken bij de planvorming.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.