Glennis Grace komt naar Zeegse

Op zaterdag 12 oktober komt Glennis Grace naar Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen te Zeegse.

Foto © Aangeleverde foto

Na haar geweldige finaleplek in America´s Got Talent is Glennis Grace een wereldster. Wij kennen haar natuurlijk al jaren als de Jordanese zangeres met de loepzuivere stem waarmee ze de meest duizelingwekkende octaven haalt. Als klein meisje was ze al een echte Whitney Houston. Nu zingt ze als Lady of Soul de Ziggo Dome plat en laat ze je trillen in je stoel tijdens haar optredens in het zangprogramma De Beste Zangers van Nederland. ‘Nee, nee, nee, je hoeft niet te gaan schat’, zong ze vanuit haar tenen, maar of zij zelf niet gaat? De wereld ligt aan haar voeten, dus misschien is dit wel je laatste kans!

Voorafgaand zal Nick Nicolai het publiek opwarmen. Zijn soulstem doet vermoeden dat hij in Georgia of Mississippi is opgegroeid, maar het is Oudewater. Waar het leven evengoed diep in zijn ziel is gaan zitten. Als 2-jarige kroop hij al achter het drumstel. En na een lastige schoolcarrière, deelde hij inmiddels het podium met Alain Clark. Zijn doorbraak komt eraan, wees erbij!

Wil je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen op de Schipborgerweg 8 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.