DRENTHE PLAT VRIJDAG 5 OKTOBER IN BOVENSMILDE

Drentse Humor In MFA De Spil

Drenthe heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als Laamert Oet Zweel, Klein Rieksie Oert Rolde en Beern`d Oet Drenthe brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen.

En wat is het dan heerlijk, dat het gezelschap Drenthe Plat nu alweer ruim 40 jaar lang deze prachtige Drentse humor in ere houdt volgens de allerbeste tradities van hun illustere voorgangers.

Foto © Aangeleverde foto

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Drenthe Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Drentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Drenthe Plat is, evenals z`n illustere voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal knotsgekke figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En zoals Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die dolkomische anekdotes ophalen uit hun geboorte dorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleidt op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

Drenthe Plat speelt opnieuw een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. Op Vrijdag 5 Oktober komt de groep in MFA De Spil, Floralaan 2, Bovensmilde, telf. 06 23473734 De entreekaarten kosten € 12.50 per persoon en zijn vanaf heden al in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder telefoon 074 3841718 en Uw kaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling voor U klaar aan de kassa. ( Geen extra kosten). Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.
Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is groot.

Kijk ook eens op www.drentheplat.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.