Bezoek de ledendag van Icare Ledenvereniging

Kom naar de ledendag van Icare Ledenvereniging. Dit jaar bruist de gezellige middag van de energie. Met allerlei workshops, tips en lezingen over vitaliteit. Dinsdag 9 oktober van 13.00 – 16.00 uur is iedereen van harte welkom in de Bonte Wever in Assen.

Het thema is ‘Alles om lekker vitaal te blijven’ en we hebben weer een boordevol programma. Stop zeker even bij de gezondheidskiosk voor een snelle check van uw bloeddruk, BMI, hartslag, ogen en oren … Of stap in de rijsimulator en test hoe veilig u rijdt. Handig, zo’n ‘APK’ om te zien hoe fit u bent!

 

Foto © www.ledenvereniging.nl

Uitgebreid programma
We hebben een uitgebreid en veelzijdig programma met binnen en buiten activiteiten. Naast de ‘wasstraat’ met gezondheidschecks demonstreert Pierre Wind in een kookworkshop hoe u snel en gemakkelijk gezonde hapjes op tafel kunt zetten. Olga Commandeur van Nederland in Beweging! doet op een enthousiaste en  laagdrempelige wijze voor hoe u thuis meer kunt bewegen. Buiten neemt Gerard Nijboer u mee met de Imagine Run-app en vertelt hoe u de mooiste wandelroutes kunt vinden.

Workshops
Bezoekers kunnen zich deze middag inschrijven voor verschillende workshops. Zoals ‘Speeddaten met Skinnyminds’. Skinnyminds is dé aanpak om te stoppen met lijnen en starten met relaxed afvallen: zonder strikt dieet of uren sporten. Verder geeft onze slaaptherapeut tips voor een betere nachtrust en vertelt onze specialist Frans Poel op vernieuwende wijze over hoe u met artrose kunt omgaan.

Gratis
Iedereen is welkom, de entree gratis en aanmelden niet nodig. Neem dus gerust een familielid, buurvrouw of mantelzorger mee. En wie nog geen lid is, maar dat wil worden kan dat deze middag ter plekke doen én profiteert direct. Een lidmaatschap kost € 20,50 per huishouden, per kalenderjaar.

Bel voor meer informatie of vragen met Icare Ledenvereniging, 088 – 383 20 00.

Of kijk op www.ledenvereniging.nl/ledendag

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.