Amsterdamse meezingers tijdens ’t Laatste Rondje’ in Zeegse

Op zaterdag 10 november 2018 komt ’t Laatste Rondje naar Zeegse! En hoe! Bent u gek op Amsterdamse meezingers en de hits van Danny de Munk? Dan raden wij aan nu alvast kaarten aan te schaffen, want dit gaat weer een zeer gezellig feest worden met o.a. Peter Beense en Django Wagner op het podium. De pauzes zullen worden opgevuld door de knotsgekke DJ DOLPHIN die u gek maakt met de gezelligste meezingers.

Foto © Aangeleverde foto

Zowel Danny de Munk als Peter Beense zullen deze avond de leukste Amsterdamse hits zingen. Danny de Munk kennen we allemaal van de speelfilm Ciske de Rat waarin hij het nummer ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ zong. Peter Beense werd fan André Hazes en stortte zich op de Nederlandstalige muziek. Hij is doorgebroken met hits als ‘Laat ze maar lullen’ en ‘Je bent een kanjer’ waarmee hij de zaal op zijn kop zet! Dat geldt ook voor Django Wagner, bekend van zijn debuutsingle ‘Kali’, die met Hollandse hits als ‘Mooie blauwe ogen’ en ‘Mijn naam dat is Marina’ een plaats in de Single Top 100 wist te bemachtigen.

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl, telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen 0592 530 099 of aan de receptie van het hotel op Schipborgerweg 8 in Zeegse. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.