Achtste AAC’61 Bosloop en -marathon op zondag 21 januari 2018

Sportieve voornemens voor het nieuwe jaar? Doe dan mee aan de 8e AAC’61 Bosloop- en marathon op zondag 21 januari 2018. Het startschot is om 10.30 uur en tot een half uur voor de start kunt u zich aanmelden in het clubhuis van AAC’61. De inschrijvingskosten zijn slechts € 6,-.

Het is een loop met voor elk wat wils. Een rondje van 7 kilometer voor de beginners. En voor de ervaren lopers een heuse marathon! Maar hoeveel rondjes van 7 kilometer je loopt, bepaal je vooraf helemaal zelf.

Het parcours loopt door het mooie Asser bos en is voor 90% onverhard. Tijdens het lopen is er water, thee, sportdrank en bouillon bij de verzorgingspost op de atletiekbaan. Ook is er voor de liefhebbers koek en banaan. Het is een uitdagende en ongedwongen loop. De vorige editie lag er sneeuw wat zorgde voor mooie plaatjes en een prima sfeer. De sneeuw maakte de loop ook pittig zwaar. Alle deelnemers worden na afloop verwend met een kop snert in het clubhuis.

Wil je vooraf een keer meetrainen met de AAC’61 marathongroep neem dan contact op met een van de trainers Eelje Dijk of Marc van der Valk.

Voor meer informatie: http://aac61.nl/bosmarathon/. De start is op de atletiekbaan: Achterpad 1 Assen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*